dilluns, 13 de juliol del 2009

NY City

Bé la cosa és que porto ja una setmaneta per aquesta ciutat i que dir sinó que, com corrsponen a unes vacances en familia, m'ho estic passant de conya marinera.
Aquesta ciutat és un prodigi, alguns només hi veuran edificis sense fi , asfalt a dojo i sentiran males olors. Totes tres coses són certes, de les dues primeres no puc dir que siguin coses dolentes -jo sóc amant de les ciutats i sense asfalt perdrien aquest concepte- i els gratacels són al·lucinants. Però la ciutat no és només això, és vida que supura per tots costats. Hi ha moviment, un ambient, perdó , centenars d'ambients diferents collonuts. Hi ha cultura pel carrer, espectacles cars i d'altres de gratis, hi ha grans restaurants (qui diu que aquí es dina malament?), preciosos parcs i places plenes d'activitat. També és el paradís de les compres gràcies a la gran varietat i a la posició privilegiada de l'euro.
I encara em queden cinc dies preciosos, la llàstima és que no puc penjar de moment fotos per què el portatil que tinc no m'acepta la targeta de la meva càmara i les úniques que puc col·locar (encara que de moment no) són les fotos que pugui fet amb la Nintendo de la meva filla.
En fi a gaudir que són quatre dies

3 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

I envy you! Nova York és una ciutat fantàstica, la ciutat on podria traslladar-me a viure... si no existís Berlin, hehe :-)

Disfruta moltíssims aquests dies, tu que pots, i ja ens en faràs un reportatge fotogràfic quan puguis!

Kostas ha dit...

No fa massa fred a Berlin a l'hivern?

Ferran Porta ha dit...

Ei Kostas! Sí que hi fa fred, sí, però tot i això... mmmm, Berlin!

Per cert, no sé si saps que torno a ser a Catalunya. Me n'he anat a viure al Maresme; tot just acabo de fer la mudança, per aquesta raó he estat força desconectat dels blogs meu i vostres...

Keep enjoying NY! :)