dijous, 17 de juliol del 2008

Summertime

Darrerament tinc el bloc una mica descuidat, en temps d’estiu tot sembla que es rallentitza, fins i tot les ganes d’explicar coses. De totes maneres encara que volgués quatre hores de francès no em permeten gaire cosa, a més haig de fer els deures cada dia. Si, com sentiu, jo fent deures als meus 39 anys, però les obligacions són les obligacions. Com també é obligació cuidar de la descendència, que ara, com és evident es troba en període de vacances i la seva dependència augmenta que déu n’hi do. Però en aquest cas he de confessar que m’ho passo de conya amb la petita. De fet crec que sóc masoca i també gaudeixo del francès.
A part de tot això, ara és temps de preparar les vacances i el següent pas. De moment el destí de les vacances està establert: Estocolm. Pel que fa a l’altre cosa ja parlaré en el seu moment.
I per acabar d’adobar estic llegint a batzegades un llibre soporífer: Kornél Esti. Un héroe de su tiempo de Dezsö Kosztolányi.
En fi, sembla que ha arribat definitivament l’estiu.
Un parell de cançons...o dos
Summertime de George Gershwin:
Ella Fitzgerald

Janis Joplin

Summertime blues d'Eddie Cochran:
Eddie Cochran

The Who

6 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Espectacular, la Fitzgerald. Bon estiu!

Kostas ha dit...

Gràcies Ferran, igualment.
Salut

Lula ha dit...

Donx explica'm com ho fas!?!?!?

Xq jo ja voldria fer algun curset i tal (italià, que per la feina no em fa falta però em seria força útil i no ha de ser gaire difícil) però no em surten les hores per enlloc.
De fet no tinc hores ni per estar amb la descendència tal com cal....

Kostas ha dit...

Molt fàcil Lula, es que ara no treballo, no ha estat decisió meva però és així, si vols dóna una volta pel blog, o mira l'etiqueta de feina, allí ho explico tot tal com va passar en temps real.
Però en resum dir-te que estic parat des de fa un parell de mesos per la gràcia dels nostres empresaris o millor dit d'aquells que es creuen que l'empresa és seva.
Salutacions

Lula ha dit...

JOPETA!

Sorry...
Sóc especialista en posar la gamba...

Kostas ha dit...

No problem Lula.
Un plaer.