dimecres, 3 de setembre del 2008

Babel 2

Bé, canvi de curs, amb nou profe, nous companys i tecnologia nova. Sobre això dir que de vegades no hi ha pitjor retard que un nou avanç tecnològic. M'explico, a la nova aula disposem d'un ordinador conectat a una gran pantalla tàctil amb altaveus incorporats.
Problema: Que l'espabilat del profe no té l'aparell per la mà i per escriure una frase es pot passar uns tres minuts entre que encerta a escriure i contempla la seva obra. I a sobre el tio deisfruta com un nen amb un caramel amb les possibilitats que ofereix l'aparell dels collons.
En fi, el que volia dir és que ha hagut canvi de companys, només quatre continuem: la mexicana, l'hongaresa, la veneçolana i jo mateix. A nosaltres s'ha sumat més diversitat: una brasilera, dues japoneses, una xinesa, una coreana, una costaricense, un rus i un gegant del Kazakhstan i és que hi ha països que realment existeixen.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Masses noies ¿no?- va dir la dona abandonada amb to de sospita.
;)

SJ

Kostas ha dit...

Un munt si, 3 per cap, no està gens malament. Com es sabut les dones tenen més inquietuts, parlant així en general.

Ferran Porta ha dit...

Haha!!, excel·lent l'última línia :)

A Berlin, fent cursos d'alemany, també m'ho he trobat: 80% dones, 80% de països de l'est.

Salut.

Mikel ha dit...

a veure si algun dia penjes alguna foto del grupet ;-)

Kostas ha dit...

Faré l'intent.
Per cer s'han incorporat una altra japonesa i veneçolana.
Salut

Lula ha dit...

Osti nen!!!
D'aquí a la ONU només hi ha un pas!


Besotes!

Unknown ha dit...

Bones
davant de les últimes accions d'Albert Rivera (c's) us proposo que el dia 11 de Setembre les nostres blogs pengem l'Estelada. Una campanya que he començat sola i que necessita de tots. En el fons són les nostres cases virtuals. Passa'l . Aquí us podeu baixar l'Estelada www.marroca.blogspot.com
Salut