dimecres, 5 de novembre del 2008

Obama, In you we trust


Mai un candidat a la presidència dels EUA ha comptat amb tants recolzaments no ja dins el seu país sinó a la resta del món. Molta gent, ja de manera oberta o més interiorment, ha desitjat que el sr. Obama ocupi el seient de la Casa Blanca. Per fi ha arribat i d’una forma aclaparadora que sincerament jo no esperava, més aviat pensava que arribaria el cas contrari, és a dir una inesperada victòria del candidat republicà. I ara té la responsabilitat de no decebre ningú, ni als de casa seva ni als de fora. Jo per aquestes coses sempre he estat una mica pessimista, se’m passen moltes raons pel cap per pensar així, però aquest cop intentaré no pensar malament –no sé quant em durarà- i és que no vull aixafar-me l’alegria que tinc a sobre i que segur que comparteixo amb molts d’altres. Obama... you can.
Les meves felicitacions al 44è president del EUA

4 comentaris:

Henry The VIII ha dit...

Mister, sembla que el de les patatetes congelades ha perdut. El Bush ho arreglaria amb un superpucherazo.

Salutacions Maura's Bullocks

Lula ha dit...

Les meves sensacions són molt i molt semblants a les teves.
Jo tb tenia dubtes, dps del que va passar les darreres eleccions...

El meu profe d'anglès és americà, de Virgínia, negre, i estava súper excitat amb les eleccions i amb l'Obama i amb tot. Hem tingut un piló de classes de escoltar entrevistes pel iutub amb l'obama, la michelle i la palin!!!
Ell ho tenia molt coll avall darrerament, potser està més en contacte amb el que passa i es respira allà, no se.

Ara també, tot són great expectations, creuo els dits, i em dedico a wishful thinking.
Bé, pitjor que com fins ara no ho farà pas oi???



Besotes!!

Kostas ha dit...

Pitxor que ara impossible, el sr. Bush ha deixat el llistó dels dessatres molt alt, el presi Obama per malament que ho faci serà 1000 vegades millor que el millor dels actes del futur ex-president (l'especialista en pucherazos)

Ferran Porta ha dit...

Aquesta és la sort que té Obama, al menys d'entrada: el seu predecessor compta amb zero credibilitat arreu del món ( i en el seu país ), així que per poc que vagi fent, Obama quedarà com un rei :-)
Celebro la seva victòria, jo també, i li desitjo sort, que li caldrà !