dimecres, 4 de juny del 2008

Creu i ratlla

Ahir vaig anar a recollir la indemnització i la liquidació que em correspon, amb el que per fi concloc la meva relació amb el meu anterior feina.
Però ahir era un dia que calia aprofitar i com havíem d'anar fins al final del Paral·lel ens baixem del tren en Passeig de Gràcia i vam caminar cap a baix a bon ritme.
Arribem a la plaça de Catalunya i a mig camí, en les Rambles, em va entrar una fam canina (només un cafè des que m'havia aixecat no era suficient). Així que decidim entrar a la Boqueria i anar al bar Pinotxo on em vaig cruspir un entrepà de pernil amb la seva corresponent canya. (grats records em porten aquest lloc…)
Després a recollir el xec i saludar als pocs ex-companys que encara estaven per allà.
I a veure, pregunta, si estem al final del Paral·lel, On podem anar a prendre unes tapes de qualitat?
Doncs al Quimet i Quimet es clar. Allà ens vam cruspir un parell d'assortiments de les especialitats que tenen allà.
Gens malament, el dia no va estar gens malament, ens vam recollir amb la panxa i la butxaca satisfets.
Ho sento però em vaig descuidar la càmara i no hi ha fotos.
En fi ja ha arribat el dia que suposo que ja no hauré de parlar més del meu antic treball i aprofito aquesta última oportunitat per acomiadar-me del subnormal del meu egs-cap. Com ja us he parlat diverses vegades d'aquest subjecte el millor és ensenyar-vos una foto del tipus perquè sabeu de qui parlo, bé una foto no tinc però he trobat un model que se li sembla bastant.

Aquí el teniu:

Aquest és més o menys el careto que havia de suportar cada matí....quin fàstic

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Haha!
El meu professor de filosofia deia que els alemanys per refer-se del crack del 29 van donar molta liquiditat als jubilats i als aturats.

Entenc que quan la gent es pensa que hi ha una crisi economica mira d'estalviar, i quan la gent estalvia atura l'economia i aleshores hi ha crisi o s'agreuja la ja existent.

El que pretenia fer el govern alemany era donar diners a col·lectius que gastessin. I així poder reactivar l'economia. Sempre havia trobat lògic que es donessin diners als jubilats, ja que un home que està al desenllaç de la seva vida poc estalviarà. Però mai havia entès perquè els aturats també eren uns reactivadors de l'economia.

Ara tampoc veig el perquè, però tinc un exemple claríssim, vas de restaurant en restaurant de tapa en tapa, reactivant l'economia. Enhorabona.

per cert: notícia sobre l'opinió de la gent a la crisi

p.d: no estic segur que fos el crack del 29, però jo diria que sí.

Inski ha dit...

Ara ja has tancat l'etapa del tot, enhorabona! Tu rai que l'has pogut tancar, a mi la meva ex-directora de tesi encara em persegueix i no em deixa tancar l'etapa, posant traves contínuament pq no pugui acabar la tesi.

Ànims!

Kostas ha dit...

ep,ep Ulises que de moment jo de subsidi ni un duro, tot és indemnització per la meva feina. Si els subnormals fan les coses amb el cul no és culpa meva i si creuen que el millor es fotrem al carrer ja s'ho faran , però be han de pagar. Quan cobri l'atur ja et donaré la raó, pero recorda que he estat pagant aquest concepte durant uns quants anys i ara mateix em sembla de nasos l'atur.
Has vist que be ho aprofito?
Doncs ja veuràs...

Inski, de quina manera et persegueix la dire?

Inski ha dit...

És una història molt llarga, però en resum, vam partir peres fa un any i com que el tema me'l va proporcionar ella (que no vol dir que fos ella qui fes la feina, precisament) doncs és seu i o vol que jo el continuï ni per acabar la tesi.

Però espero que aviat ens posem d'acord i no arribi la sang al riu!

Com van les "vacances"?

Salut!

Kostas ha dit...

Em sembla que és una pràctica molt utilitzada aquesta d'apropiar-se de la feina dels estudiants.
Les vacances de meravella gràcies.

Gerard ha dit...

Has pensat en fer una guia turística de Barcelona? Et llegeixo i donen ganes de passejar per Barna. Felicitas per tancar etapes i sobretot per disfrutar tant dels estats aquests intermitjos, que solen el pitjor, mentre decideixes que fas i que no, però que tú els estàs aprofitant un munt!!

Kostas ha dit...

Hola Gerard.
Es cert disfruto no ho puc remediar, de fet m'he adonat que encara continuo en nòmina pq estic disfrutant de les vacances que em tocaven i fins i tot de les que no em tocaven, i així fins el dia 20. He intentant arreglar els papers de l'atur i m'han dit que encara no puc fer-los pq estic cotitzant.
Pel que fa a la guia m'ho romiaré

Inski ha dit...

Totalment d'acord amb el Gerard!

I felicitats per estar encara en nòmina! Això sí que és vida! jeje!