divendres, 6 de juny del 2008

Harraga. Antonio Lozano

He acabat de llegir Harraga d'Antonio Lozano, una novel·la que m'ha impactat profundament. Es tracta d'una novel·la molt dura que parla sense embuts ni floritures de temes que són ben coneguts per nosaltres.
El tema principal de la narració gira entorn del mercadeig d'immigrants i de la droga que arriben del nord d'Àfrica.
La narració ve en boca d'un ànima en pena que s'introdueix en aquest món només per intentar sortir de la desesperança i penúria que pateix en la seva ciutat Tànger.
L'autor es recrea amb el fàstic que li produeix el poder corrupte, els diners i la maldat. Utilitza per a això un estil sec i directe, àcid i dur que m'ha portat a recordar en més d'una ocasió a un excel·lent autor com és l'algerià Yasmina Khadra i al seu comissari Llob.
És una lectura imprescindible per als amants de la novel·la negra.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Nano fem circular el Boicot contra Air Berlin

Tots aquests emails son de gent amb diferents carrecs a Air Berlin, copieu les adresses i colapsem els seus correus amb queixes per la falta de respecte i el to nazi de les declaracions del seu cap:

http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2884638

http://www.3cat24.cat/noticia/285150/societat/Les-declaracions-del-president-dAir-Berlin-motiven-un-boicot-contra-la-companyia

abpresse@airberlin.com, yborn@airberlin.com, cloeffler@airberlin.com, nbernhardt@airberlin.com, aweber@airberlin.com, alexandramueller@airberlin.com, jball@airberlin.com, miriammueller@airberlin.com, mdoberschuetz@airberlin.com

Anònim ha dit...

Una altre web del boicot a Air Berlin

http://www.e-criteri.cat/index.cfm?plana=participa.cfm?id=20