dimarts, 4 de novembre del 2008

Madamma Butterfly de G. Puccini a L'Auditòri de Granollers

Diumenge era un dia perfecte per fer coses interessants, gràcies a que la pluja va dir que ja hi havia prou a partir de la tarda. I què més interessant que gaudir d’un espectacle operístic com Madama Butterfly de Giacomo Puccini.
L’esdeveniment va ser al Teatre Auditori de Granollers, recinte que acull el cicle Òpera a Catalunya que permet apropar aquest espectacle meravellós a comarques.
El repartiment va quedar així:
Cio-Cio-San/Madama Butterfly: Miki MoriBenjamin
Franklin Pinkerton: Javier Agulló
Sharpless: Marc Canturri
Suzuki : Yayoi Toriki
Goro: Marc Sala
Il Principe Yamadori : Pablo Oliva
Lo Zio Bonzo: Vasco Fracanzani
Kate Pinkerton: Laura Vila
Director d’orquestra Elio Orciuolo
Director del cor Daniel Martínez
Director d’escena Carles Ortiz

Cor Amics de l’Òpera de Sabadell
Orquestra Simfònica del Vallès


Jo personalment em vaig quedar encantat amb l’actuació de Miki Mori que té unes dots interpretatives fascinants i molta, molta sensibilitat, a mi a punt de sortir-me les llàgrimes davant tanta tragèdia. També em va agradar força l’altra japonesa Yayoki Toriki que va fer un duets fantàstics amb la protagonista. Altre que va sobresortir al meu parer va ser Marc Cantorri interpretant al cònsol Sharpless.
Com m'agradaria repetir experiències com aquesta més sovint.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres, aquesta òpera és genial, una de les que més m'ha agradat. I mira, aquí a Viena, pots entrar a la staatsoper per 3 euros (al galliner), i llavors ho pots repetir tants cops com vulguis, i em sembla que que no és l'únic lloc, a l'Europa de l'est és bastant normal. Però clar, una cosa és dir que la cultura a de ser per tothom i una l'atra és posar-la.

Kostas ha dit...

Doncs per 3 eurilos jo hi seria a l'òpera cada dia.
salut