diumenge, 24 de maig del 2009

Portes de Dublin

Una de les coses que caracteritza la ciutat de Dublin i que decoren les típiques postals, són les portes de Dubin.
Les típiques cases georgianes del segle XVIII tenen totes la mateixa aparença i es diu que l'únic tret diferencial permés en l'estricte estil arquitectònic era el de pintar les portes de colors al gust del propietari.
Disculpeu el desgabell de fotos però quan ho edites no és el mateix que a la presentació final.

























































3 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Osti, què interessant! No tenia ni idea d'aquesta llicència que es podien permetre els propietaris, pintant les portes al seu gust. Ho trobo divertit :)

Kostas ha dit...

Ep Ferran, això és el que he sentit ihe pogut esbrinar, però no ho tinc clar al 100%, ja saps com funciona això, de vegades les informacions no són tan correctes com un dessitja. De totes maneres això ho he tret de diverses vies d'informació pel que entec que raonablement podria ser veritat.

bordel ha dit...

On jo traballo, vam fer molts anys enrrera, un calendari amb algunes de les imatges de portes i finestres mes curioses d'un barri que per a a tu te molta importancia sentimentalment parlant. aquesta mostra de fotos em recorda molt a aquell treball que vam fer i que si vols puc intentar recuperarar (encara que sigui dificil de fer-ho) . Veuras que el que t'ha cridat l'atenció a tu en aquell pais es molt semblant a lo que es mostr en aquest calendari.