dimecres, 16 d’abril del 2008

Berlusconi dels collons

Partint de la premissa que no sóc un gran coneixedor de la política italiana -excusa raonable tenint en compte el batibull de partits, coalicions i realitats diverses que pateix el país transalpí- em sobta la tornada al poder del magnat Sivio Berlusconi.
Des de fora Itàlia dóna la sensació que és un país en recessió en tots els sentits. La modernització ha quedat estancada i inclús es veuen situacions que la fan tornar enrere com l’assumpte de les escombraries al sud, la seva situació econòmica es troba en pitjors condicions que als països dels voltants, grans companyies es veuen en problemes, existeix una fractura social entre rics-pobres, nord-sud, sembla ser que hi ha un auge de la màfia...
En resum, existeix una situació de retrocés generalitzat propiciada en part per la política dels darrers quinze anys. I crec sincerament que la tornada de Berluconi no és la millor alternativa.
I per a mostra les paraules del president italià a Zapatero al respecte del número de dones als ministeris del govern espanyol.

6 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Al fet que Berlusconi hagi tornat a guanyar, una altra vegada, l'hi veig una part positiva: fa que el nostre ridícul país sembli una miiiiica menys ridícul.

És broma... en part :)

Anònim ha dit...

Doncs quin consol Ferran...

Ferran Porta ha dit...

Ho sé, ho sé... costa de pair!

Anònim ha dit...

El nostre pais en absolut es ridicul, si de cas , els nostres gobernants no han estat mai a la alçada ni de les circunstancies ni del respecte que mereixen els seus pobladors,sempre hem estat utilitzatts i manipulats i quan ens hem adonat sempre hem respost com calia, llastima que fins hi tot quan la resposta hqa sigut violenta ,historicament no hem atemorit prou a qui atemorit prou

Anònim ha dit...

La llàstima és que ens ressignem a ser un pais ridícul per a alguns o que escollim als governants que considrem ridículs. No crec que atemorir siga la millor manera d'aconseguir res a la vida, si de cas, moure el cul i emprendre accions innovadores que facen canviar d'una vegada aquesta postura tan còmoda que hem pres de criticar i no fer res.

Salut!

Anònim ha dit...

Non sapete un cazzo riguardo all' Italia.
Conocimientos de politica Italiana: tampoco teneis algunos.
Pues entonces callaros!