dimecres, 23 d’abril del 2008

Sant Jordi

Avui, és Sant Jordi. per a mi un dels dies més macos, interessants i intel·ligents del calendari.

M'agraden les dues tradicions d'avui. Regalar roses ho trobo molt maco, sempre he complert i m'ha donat bons resultats (ja, ja ). Regalar el llibre és absolutament indispensable, ara bé mai el compro avui , ja el tinc guardadet d'abans.

Potser l'únic que em molesta és veure a tot el món comprant el llibre, l'únic llibre que compren durant l'any, en fi.
Jo he rebut dos de llibres, aquests:









Aquest d'Olivier Adam: Pasar el invierno, premi Goncourt de relat 2004. És un conjunt de 9 relats sobre persones i situacions desesperades. L'autor va néixer a la perifèria de París. Vaja fa bona pinta.














El segon de l'irlandès Ken Bruen: El gran arresto. Aquest és un valor segur ja conec l'autor i em té fascinat. D'ell he llegit Maderos i La matanza de los gitanos ambdós collunuts. Aquest no té el mateix protagonista, però m'és el mateix.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Me alegro que te gusten tus regalos, pero es mi santo y no me has felicitao. Espero tu llamada, mamoncete... Me parece que este comentario no es lo que se dice muy anónimo

Kostas ha dit...

Felicitats Jordi xato

Anònim ha dit...

Grasias, brodel

Ferran Porta ha dit...

Jo també trobo Sant Jordi un dia especialment bonic. Tot i que aquest any l'hagi viscut de lluny, també ho he pogut celebrar. I amb roses i llibres, com toca!