dimecres, 26 de març del 2008

Presa de posicions

Després d’un temps d’hermetisme pel que fa a les informacions, ja ha començat a ploure comunicats, reunions i més rumors com no podia ser menys.
L’últim dia abans de vacances es va convocar una reunió per part del comitè d’empresa per fer públic el que fins ara eren les reunions entre empresa i representants dels treballadors.
Doncs bé, el número total d’acomiadats no s’ha alterat i continuen sent al voltant de cent, els noms d’aquests han sortit dels caps directes de cada departament per que els criteris d’empresa es prenguin des de la base ( i on els criteris personalistes no es poden evitar).
Sembla ser que els acomiadaments no es produiran, malgrat es va dir que començarien abans de Setmana Santa, fins que no s’arribi a un acord pel que fa a les condicions de sortida dels afectats
De moment les negociacions comencen amb mínims per part de l’empresa, així són totes les negociacions.
També s’hauran de pactar altres situacions que afecten al personal relacionades amb el cavall de batalla que esgrimeix l’empresa: l’absentisme.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Anims company!Prepara't perquè comença l'espectacle d'interessos i "amiguismes" alhora de trïar a quins treballadors es fan fora.

Ferran Porta ha dit...

Que surti tot bé!

Henry The VIII ha dit...

Que us vagi bé i esperem que no passi el que diu el primer comentari.

Salutacions.

Anònim ha dit...

Moltes gràcies a tots tres pels ànims. Ja continuaré explicant com va tot i on acabem