dissabte, 15 de març del 2008

La llengua de la Marta

De la entrevista de la Ferrusola el comentari sobre el nom del president de la Generalitat té collons i millor faria d’estar calladeta, això demostra la seva intolerància i ja fa bé el seu home es desdir-li.
Però més lamentable i incendiari que aquest fastigós comentari va ser quan va parlar dels immigrants a la mateixa entrevista, el seu to despectiu, el seu xovinisme, el seu racisme feia el mateix fàstic.
Comentaris com que les administracions atenen i es preocupen abans del immigrants que no pas dels que no ho som, només ho havia sentit de boca de gent idiota que no té criteri propi que confon origen amb condició econòmica. Doncs aquesta dona diu que als immigrants els atenen abans al Servei Català de Salut perquè criden més. Quants cops haurà anat aquesta senyora a un ambulatori del ICS?
És molt possible que em quedi una mica sol al pensar que l’odi visceral en més o menys grau és de subnormals profunds i ho dic perquè estic fart de sentir comentaris d’aquest tipus i estic convençut de que són majoritaris.
Vivim a una societat malalta.
http://www.radioteletaxi.com/detalleCategoria.php?id=130

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo també penso que són majoritaris, i molt. I ara les coses "ban b´3", quan pintin bastos i algú comenci a encendre mistos ja veurem on anem a parar...

Anònim ha dit...

Absolutament d'acord amb la teva opinió sobre la ciutadana Ferrusola, que fa un mal terrible a la credibilitat d'aquest país que es diu Catalunya. La seva imatge d'intolerància, tractant-se de la dona d'un gran polític català, ens treu raons per defensar els nostres drets. El que ha dit la ciutadana Ferrusola són injúries, i haurien d'estar penades, si més no, moralment.

Kostas ha dit...

Defak, jo també penso que la situació actual està prou be i por em fa com es pot tornar
Lluis, cometaris com els de la Ferrusola ens degraden com a societat
M'alegro trobar veus que no quadren amb la "majoria"