dissabte, 29 de març del 2008

El formatge dels collons

Existeixen noticies que malgrat no tenir aparentment una importància excessiva esgarrifen una mica, no tant per la noticia en si mateixa sinó per les raons que fan que aquesta sorgeixi.
Ahir vaig sentir a la tele que la comissió europea es planteja prohibir la venda de mozzarella per haver trobat partides d’aquest formatge contaminades amb toxines. Fins aquí tot més o menys dins la normalitat. El problema ve quan expliquen quines poden ser les causes del problema . I aquestes estan relacionades amb la màfia napolitana, per cagar-se.
Doncs bé la implicació ve per dos costats diferents. El primer que ve de lluny està relacionat amb l’acumulació de brossa i deixalles als carrers de Nàpols i els seus voltants a causa de conflictes per concessions de deixalleries en les que la màfia té una influència molt gran. Ells volen la seva part del pastís i la volen per mètodes imagino intimidadors. Tot un problema vaja, on a les autoritats els hi manca això, autoritat perquè els que realment manen a la zona són el mafiosos.
I clar tanta merda al carrer fa que el formatge (i imagino moltes coses més també) acabi contaminat.
L’altre problema es troba a les explotacions de les búfales que produeixen la mozzarella. Existeixen unes, de legals, on no sembla que hi hagi problema, però existeixen unes altres controlades també per la màfia que o són clandestines y no tenen les instal·lacions adequades o simplement no passen els controls necessaris i clar a Europa detecten el tuf i amenacen amb la prohibició quan podien fer bé prohibint directament. Però en comptes d’això poc a poc van aixecant la prohibició, els hi farà gràcia això a les màfies.
El que sembla mentida és com la màfia pot controlar tot en grans extensions d’aquest país, realment lamentable i esgarrifós.
En fi, massa merda als carrers, tant la porqueria i residus de la gent com la màfia i tot allò de la sustenta.

1 comentari:

Hisenda Lesseps ha dit...

Hòstia, és que ni la mozzarella ens podem menjar en pau!