dijous, 1 de maig del 2008

Dia del treballador

Avui és el dia del treballador. Corren temps dificils i els empresaris no se'n recorden de que els que treuen la producció són els currants i sempre són aquests darrers qui paguen els plats trencats.

Salut companys pencaires.

i Gràcies senyor Forges

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui en dia els treballadors som com un ocell engabiat, al qual li obres la porta i no surt a volar a l'aire lliure per por de perdre les seves comuditats, amb això vull expressar que la classe treballadora d'avui en dia,ens hem acomodat i vivim en un "fals benestar", on tots valorem les comoditats de la nostra gàbia i cap de nosaltres té el suficient valor de sortir a volar quan la vida ens dona una oportunitat per obrir la porta.
La meva opinió personal és que la gent esta massa acomodada per a lluitar per els seus somnis o ideals (conviccions) i defuig tot el que suposi sortir de la gàbia (perdre les seves comunidats) per ampliar els seus horitzons d'autorrealització.

Salut i Força al Canut

Ferran Porta ha dit...

Molt agut, l'amic Forges. Com sempre.

Anònim ha dit...

Collons brodel o t'animes o deprimeixes al primer que passi.
Ferran en Forges és un gran recurs.

Anònim ha dit...

Ja és això, moltes vegades sembla que hi hagi un cert nivell de feina i que una massa fosca decideixi qui i com la fa. Ara toca crisi, demà beneficis per a tots, això sí, uns quants viuen ben aixoplugats de les tempestes.

Kostas ha dit...

Si, Llag sempre són els mateixos els que pateixen la crisi.
A esperer la fi de la crisi.
Salut