divendres, 8 de febrer del 2008

Eficàcia

El nostre director de recursos humans va de cagada en cagada, L’home és nou en el càrrec - bé de fet porta cinc mesos- i suposo que no sap ben bé com funciona tot plegat. L’home arriba i comença a acomiadar gent al·legant motius falsos i els seus inferiors es dediquen a dir que ara les coses no seran com abans i rodaran caps a qui es passi. Al poc el dire que es desdiu, no readmet però diu que no home que no eren els empleats tant dolents i que la seva sortida està pactada i que la raó és una reestructuració de la secció en concret i que no anirà més enllà. Després el que vaig dir s’anuncien cent acomiadaments.
Més cagades: D’un dia per l’altre diu que canvia el dia de pagament por la gracia de Dios, cap problema però es que el dia de pagament era l’endemà i el retarda cinc dies. Collonut si algú tenia una despesa prevista et fots i demanes un pagament per endavant. De fet l’home no anuncia el canvi sinó que es filtra per tota l’empresa i clar un munt de trucades a personal preguntant si això es veritat i personal que com ha arribat això al món dels currants... pos eso tornem cap enrere i la mesura es començarà a aplicar el proper mes...com a de ser.
Més. Part del personal arriba en autocar d’empresa i per sentència judicial del juràssic té assignat un horari (es a dir ho sap tothom) i el dire diu que l’autocar sortirà de l’empresa a l’hora de plegar cinc minuts més tard per la gracia de Dios altre cop. Ah! i tot pel mateix dia, sense contemplacions. Els responsables del autocar li diuen que això no és tant fàcil i que en tot cas informin a la gent i el dire que diu que no informa per que no té temps. Total que ha de perdre el temps rebent el comitè d’empresa que li presenta la sentència i clar que ell no ho sabia que fos tan complicat, apa rectificació i temps perdut.
No si el pobre porta poc temps, un currantillo nou encara estaria en pràctiques i ja estaria al carrer , però clar els alts càrrecs la poden cagar quan vulguin. Jo faig cagades semblants en el meu lloc de feina i em carrego processos productius i clar bronca i al carrer per que aquí s’ha de ser responsable que són molts quartos però les seves cagades... o són irresponsables com el rei o de fet el seu càrrec no és tant important. Llavors no sé perquè cobra quatre ( o+) cops més que jo.