Aquest llibre del gallec Domingo Villar ha utilitzat tres de les seves passions, el vi, la gastronomia i la ràdio per plasmar-les a aquesta novel·la policíaca.
Tota l’acció es desenvolupa a Vigo, ens fa un recorregut pels seus carrers i les seves zones d’oci. La gastronomia gallega juga un paper important i el mateix podem dir del vi. És en definitiva una bona guia turística.
El cas plantejat comença amb l’aparició d’un cadàver a una zona residencial de Vigo. El cos presenta signes d’una violència extrema. Aquesta situació porta de corcoll als investigadors del cas, l’inspector Leo Caldas tot finura ell i els seu ajudant comparsa Rafael Estévez un oficial acabat d’arribar de l’Aragó que no entén als gallecs i es desespera amb ells.
Tota l’acció es desenvolupa a Vigo, ens fa un recorregut pels seus carrers i les seves zones d’oci. La gastronomia gallega juga un paper important i el mateix podem dir del vi. És en definitiva una bona guia turística.
El cas plantejat comença amb l’aparició d’un cadàver a una zona residencial de Vigo. El cos presenta signes d’una violència extrema. Aquesta situació porta de corcoll als investigadors del cas, l’inspector Leo Caldas tot finura ell i els seu ajudant comparsa Rafael Estévez un oficial acabat d’arribar de l’Aragó que no entén als gallecs i es desespera amb ells.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada